Santana Tandems Europa

Kuka on Santana Euroopan takana?

Olemme ajaneet ja myyneet tandemeita jo yli 13 vuotta ja tällä hetkellä meiltä löytyy täydellinen valikoima erilaisia tandem pyöriä ja varusteita. Itse sain tandemkärpäsen pureman vuonna 1983. Sen jälkeen olen viettänyt retkeillen 3 - 7 viikkoa vuodessa eri maissa ja maanosissa ja nauttinut joka hetkestä.

Vuodesta 1983 vuoteen 1986 ajoin ranskalaisella Folis Tandemilla. Retket suuntautuivat Sloveniaan/Croatiaan (entisen Jugoslavian alueelle), Roomaan, Sveitsiin ja Espanjaan alkaen aina Rosenheimista, 65 km itään Münchenistä. Ollessani opiskelija minulla ei ollut varaa Santanaan, mutta 1986 ajoin ensimmäisen kerran ystäväni Santanalla ja sen jälkeen mikään muu ei tunnu enää tandemilta. Ennen palauttamista ajoimme vaimoni Dagmarin kanssa sillä yhdessä 280 km ja siitä alkoi yhteinen taipaleemme.
Vuoden 1986 lopulla perustin pyöräkauppani ja kesällä 1987 kävimme hakemassa ensimmäisen Santanamme tehtaalta läheltä Los Angelesia. He eivät halunneet lähettää pyörää ulkomaille, joten meidän oli käytävä noutamassa se. Samalla pyöräilimme ympäri Californiaa ja nousimme Sequoiaan, Yosemiten kansallispuistoon, Tioga Passiin, jatkoimme sieltä San Fransiskoon ja palasimme rannikkoa pitkin takaisin Los Angelesiin.
Vuonna 1989 teimme toisen matkamme Amerikkaan. Silloin poljimme Denveristä, Coloradosta yli Kalliovuorten ja läpi Grand Canyonin Los Angelesiin. Muutamaa vuotta myöhemmin vuonna 1996 teimme ensimmäisen perheloman kahden poikamme (2 ja 4 vuotiaiden) kanssa tandemilla Portlandiin Oregoniin. Sieltä poljimme pitkin Oregonin ja Pohjois-Kalifornian rannikkoa tripletillä, jossa oli perävaunu. Matkalla käväisimme Burleyn tehtailla Eugenissa ja osallistuimme North West Tandem Ralliin Klamath Fallsissa. Vuoden 1998 alussa teimme kaikkein eksoottisimman matkamme. Silloin vietimme 7 viikkoa polkien ympäri Uutta Seelantia!
SANTANA Mallisto
Models
Tandemtapaamiset elämäntapana
FAQ
Tarvikkeet/Erikoisosat
AccessoiresAccessoires
Impressions FAQ
Framesize

Runkomateriaalit/ Tekniikka
Frame technology
Nivachrom  Technology
Esitteen tilaus
Koottavat

Stowaway

Perhematkailu

Family trip